Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας (Βίντεο)

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας, μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει το 20% του πληθυσμού, σύμφωνα με παγκόσμια δημοσκόπηση. Η έρευνα του Reuters Ipsos πραγματοποιήθηκε σε 23.000 ενήλικες από 22 χώρες. Έδειξε ότι περισσότεροι από το 40% των ανθρώπων που ζουν σε Ινδία και Κίνα πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Αντίθετα, οι πιο δύσπιστοι ήταν οι Βέλγοι, Σουηδοί και Ολλανδοί με ποσοστό 8%.

Ωστόσο, η πλειοψηφία των ανθρώπων που ρωτήθηκαν, συγκεκριμένα το 80%, δεν πιστεύει στους εξωγήινους.

“Φαίνεται ότι υπάρχει μια σχετική συσχέτιση μεταξύ των πιο πυκνοκατοικημένων χωρών που εκτιμούν ότι υπάρχουν εξωγήινοι ανάμεσά μας σε σύγκριση με τις χώρες με μικρότερο πληθυσμό", δήλωσε ο Τζον Ράιτ, αντιπρόεδρος της Ipsos.

"Ίσως απλά σε μία λιγότερο πυκνοκατοικημένη χώρα είναι πιο πιθανό να γνωρίζεις το γείτονα σου καλύτερα", πρόσθεσε ο ίδιος.

Περισσότερο οι άνδρες παρά οι γυναίκες (22% έναντι 17%) πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι στη γη. Οι περισσότεροι από τους πεπεισμένους είναι κάτω των 35 ετών και προέρχονται από όλες τις οικονομικές τάξεις.